Лучший ЛЕТНИЙ САЛАТ Шопский.
Блюдо восточноевропейской кухни, популярное в Болгарии,
Македонии, Сербии, Черногории, Албании, Чехии. Традиционно готовится с печеным болгарским
перцем и сыром. Вкус невероятный, рекомендую приготовить и попробовать.
Ингредиенты:
Помидоры ... 2 шт.
Огурцы ... 2 шт.
Перец болгарский ... 2 шт.
Лук красный ... 1 шт.
Сыр Фета (или брынза) ... 100 г
Оливковое масло ... 3 ст.л.
Лимонный сок ... 1 ст.л.
Соль и черный перец ... по вкусу
Зелень ... по вкусу
Болгарский перец запечь в духовке при температуре 230
градусов Цельсия 15 минут.
Як приготувати традиційний Шопський салат з перцем і сиром
Люда Ізі Кук салати
Кращий ЛІТНІЙ САЛАТ Шопский.
Блюдо східноєвропейської кухні, популярне в Болгарії,
Македонії, Сербії, Чорногорії, Албанії, Чехії. Традиційно готується з печеним
болгарським перцем і сиром. Смак неймовірний, рекомендую приготувати і
спробувати.
Інгредієнти:
Помідори ... 2 шт.
Огірки ... 2 шт.
Перець болгарський ... 2 шт.
Лук червоний ... 1 шт.
Сир Фета (або бринза) ... 100 г
Оливкова олія ... 3 ст.л.
Лимонний сік ... 1 ст.л.
Сіль і чорний перець ... за смаком
Зелень ... за смаком
Болгарський перець запекти в духовці при температурі 230
градусів Цельсія 15 хвилин.
Комментариев нет:
Отправить комментарий