Лучший домашний
хлеб по простому рецепту. Великолепные багеты с хрустящей корочкой и нежным
мякишем.
Все виды
Хлеба, рецепты по ссылке ⏩
https://www.youtube.com/playlist?list=PLHwpLeJFjJ13NRsMr1te2XNHnECQ7Q2Iw
Дорогие Друзья, 📢 рекомендую
посмотреть и приготовить!
Ингредиенты:
3 шт.
Мука цельнозерновая ... 240 г
Мука ... 150 г
Вода (комнатной температуры)... 280 мл
Дрожжи сухие ... 3 г
Сахар ... 3 г
Соль ... 8 г
Выпекать при
температуре 230 градусов 30-35 минут.
***
BAGUETTES
RECIPE
Ingredients:
3 pcs.
Whole grain
flour ... 240 g
Flour ...
150 g
Water (room
temperature) ... 280 ml
Dry yeast
... 3 g
Sugar ... 3
g
Salt ... 8
g
Bake at 230
degrees for 30-35 minutes.
***
Супер багети з
цільнозерновим борошном на нічному тісті без заміса Люда Ізі Кук хліб
Кращий домашній
хліб простий рецепт. Чудові багети з хрусткою скоринкою і ніжним м'якішем.
Інгредієнти:
3 шт.
Борошно
цільнозернове ... 240 г
Борошно ... 150 г
Вода (кімнатної
температури) ... 280 мл
Дріжджі сухі ...
3 г
Цукор ... 3 г
Сіль ... 8 г
Випікати при
температурі 230 градусів 30-35 хвилин.
Комментариев нет:
Отправить комментарий