БЫСТРЫЙ РЕЦЕПТ! https://www.youtube.com/watch?v=7xUKGDVSbvI
Высокий ШИФОНОВЫЙ
БИСКВИТ пышный воздушный не опадает Люда Изи Кук бисквит
Быстры МАСЛЯНЫЙ
БИСКВИТ, простой способ без
разделения яиц. Ингредиенты:
Форма 20 см
Тесто:
Яйца … 5 шт. (вес
без скорлупы 290 -300 г)
Сахар … 150 г
Соль … щепотка
Сливочное масло …
50 г
Экстракт ванили …
1 ч.л.
Крахмал … 30 г
Разрыхлитель … 6
г
Мука … 150 г
Выпекать при
температуре 170 градусов Цельсия 40-50 минут.
Пошаговый рецепт:
00:00 шифоновый бисквит
00:37 подготовка
формы для выпечки
01:00
приготовление теста
03:23 время и
режим выпечки
03:55 приятного
аппетита
::
Высокой ШИФОНОВИЙ
БІСКВІТ пишний повітряний не опадає Люда Ізі Кук бісквіт
Простий Масляний
бісквіт простий спосіб без поділу яєць
Форма 20 см
Тісто:
Яйця … 5 шт.
(Вага без шкаралупи 290 -300 г)
Цукор … 150 г
Сіль ... щіпка
Вершкове масло …
50 г
Екстракт ванілі…
1 ч.л.
Крохмаль … 30 г
Розпушувач … 6 г
Борошно … 150 г
Випікати за
температури 170 градусів Цельсія 40-50 хвилин.
Покроковий
рецепт:
00:00 шифоновий бісквіт
00:37 підготовка
форми для випічки
01:00
приготування тіста
03:23 час та
режим випічки
03:55 приємного
апетиту
::
#бисквит #spongecake
#cakerecipe #бісквіт #бісквітрецепт
#високийбісквіт #маслянийбісквіт #пишнийбісквіт #повітрянийбісквіт #простийбісквіт
#швидкийбісквіт #шифоновийбісквіт #бисквитрецепт #быстрыйбисквит #воздушныйбисквит #высокийбисквит
#масляныйбисквит #пышныйбисквит #шифоновыйбисквит
Комментариев нет:
Отправить комментарий