⏩ Другие рецепты Рассыпчатого плова
по ссылке https://www.youtube.com/playlist?list=PLHwpLeJFjJ11UDkXW9vjJvz5SkJkHEUIw
Форма 34 см х 24 см
Мясо ребра (у меня баранина) ... 600 г
Рис басмати (или жасмин) ... 500 г
Вода (горячая)...
500 мл
Лук ... 2 шт.
Морковь ... 2 шт.
Болгарский перец ... 1 шт.
Перец чили ... 1 шт. (по вкусу)
Чеснок ... 2 шт.
Кинза ... пучок
Соль и черный перец ...по вкусу
Куркума ... ½ ч.л.
Кориандр ... 1 ч.л.
Кумин ... 1 ч.л.
Хлопья перца чили ... ¼ ч.л.
Сушеный чеснок ... 1 ч.л.
Специи для
овощей:
Кардамон семена ... 1 ч.л.
Кориандр семена ... 1 ч.л.
Кумин семена ... 1 ч.л.
Черный перец семена ... 1 ч.л.
Запекать мясо с овощами при температуре 200 градусов Цельсия
30 - 40 минут.
Запекать рис с мясом при температуре 200 градусов Цельсия 30
минут.
***
Не Узбецький ПЛОВ У ДУХОВЦІ без клопоту Розсипчастий плов
Люда Ізі Кук Простий рецепт плову
Розсипчастий Плов, як приготувати плов (як варити плов). Рис
з м'ясом та овочами в духовці.
Складові:
⏩ Інші рецепти Розсипчастого
плову за посиланням https://www.youtube.com/playlist?list=PLHwpLeJFjJ11UDkXW9vjJvz5SkJkHEUIw
Форма 34 см х 24 см
М'ясо ребра (у мене баранина)... 600 г
Рис басматі (або жасмин) ... 500 г
Вода (гаряча)... 500 мл
Цибуля ... 2 шт.
Морква... 2 шт.
Болгарський перець... 1 шт.
Перець чилі... 1 шт. (за смаком)
Часник ... 2 шт.
Кінза ... пучок
Сіль і чорний перець.
Куркума ... ½ ч.л.
Коріандр... 1 ч.л.
Кумін... 1 ч.л.
Пластівці перцю чилі ... ч.л.
Сушений часник... 1 ч.л.
Спеції для овочів:
Кардамон насіння... 1 ч.л.
Коріандр насіння... 1 ч.л.
Кумін насіння... 1 ч.л.
Чорний перець насіння... 1 ч.л.
Запікати м'ясо з овочами за температури 200 градусів Цельсія
30 - 40 хвилин.
Запікати рис з м'ясом за температури 200 градусів Цельсія 30
хвилин.
Покроковий рецепт:
00:00 плов у духовці
00:56 марину м'ясо
01:53 підготувати овочі
04:12 час та режим запікання овочів та м'яса
04:50 підготувати рис
05:46 час та режим запікання плову
06:03 приємного апетиту
Комментариев нет:
Отправить комментарий