среда, 21 сентября 2022 г.

Не Узбекский ПЛОВ В ДУХОВКЕ без хлопот Рассыпчатый плов Люда Изи Кук Про...


Другие рецепты Рассыпчатого плова по ссылке https://www.youtube.com/playlist?list=PLHwpLeJFjJ11UDkXW9vjJvz5SkJkHEUIw

 

Форма 34 см х 24 см

Мясо ребра (у меня баранина) ... 600 г

Рис басмати (или жасмин) ... 500 г

Вода (горячая)... 500 мл

Лук ... 2 шт.

Морковь ... 2 шт.

Болгарский перец ... 1 шт.

Перец чили ... 1 шт. (по вкусу)

Чеснок ... 2 шт.

Кинза ... пучок

Соль и черный перец ...по вкусу

Куркума ... ½ ч.л.

Кориандр ... 1 ч.л.

Кумин ... 1 ч.л.

Хлопья перца чили ... ¼ ч.л.

Сушеный чеснок ... 1 ч.л.

Специи для овощей:

Кардамон семена ... 1 ч.л.

Кориандр семена ... 1 ч.л.

Кумин семена ... 1 ч.л.

Черный перец семена ... 1 ч.л.

Запекать мясо с овощами при температуре 200 градусов Цельсия 30 - 40 минут.

Запекать рис с мясом при температуре 200 градусов Цельсия 30 минут.

 ***

Не Узбецький ПЛОВ У ДУХОВЦІ без клопоту Розсипчастий плов Люда Ізі Кук Простий рецепт плову

Розсипчастий Плов, як приготувати плов (як варити плов). Рис з м'ясом та овочами в духовці.

Складові:

Інші рецепти Розсипчастого плову за посиланням https://www.youtube.com/playlist?list=PLHwpLeJFjJ11UDkXW9vjJvz5SkJkHEUIw

 

Форма 34 см х 24 см

М'ясо ребра (у мене баранина)... 600 г

Рис басматі (або жасмин) ... 500 г

Вода (гаряча)... 500 мл

Цибуля ... 2 шт.

Морква... 2 шт.

Болгарський перець... 1 шт.

Перець чилі... 1 шт. (за смаком)

Часник ... 2 шт.

Кінза ... пучок

Сіль і чорний перець.

Куркума ... ½ ч.л.

Коріандр... 1 ч.л.

Кумін... 1 ч.л.

Пластівці перцю чилі ... ч.л.

Сушений часник... 1 ч.л.

Спеції для овочів:

Кардамон насіння... 1 ч.л.

Коріандр насіння... 1 ч.л.

Кумін насіння... 1 ч.л.

Чорний перець насіння... 1 ч.л.

Запікати м'ясо з овочами за температури 200 градусів Цельсія 30 - 40 хвилин.

Запікати рис з м'ясом за температури 200 градусів Цельсія 30 хвилин.

Покроковий рецепт:

00:00 плов у духовці

00:56 марину м'ясо

01:53 підготувати овочі

04:12 час та режим запікання овочів та м'яса

04:50 підготувати рис

05:46 час та режим запікання плову

06:03 приємного апетиту


Комментариев нет:

Отправить комментарий